Mors dag tips

Mors dag är en viktig dag då vi hyllar våra mammor och visar dem uppskattning för allt de gör för oss.

Erbjudande - 20% rabatt på hela ditt köp. Ge din mamma eller någon som betyder mycket för dig en trygg och snygg present. Använd koden morsdag20 i kassan.

 

En första hjälpen väska kan vara en oväntad men praktisk present till den mamma som har allt. Här är några anledningar till varför en första hjälpen väska kan vara en perfekt present till mamma på Mors dag:

 

 1. Visar omtanke och omsorg: En första hjälpen väska visar att du bryr dig om din mammas hälsa och säkerhet. Genom att ge henne en första hjälpen väska visar du att du vill att hon ska vara redo för eventuella olyckor eller skador som kan uppstå.

 

2. Praktisk present: En praktisk present som din mamma kan använda i många olika situationer. Oavsett om hon reser, går på utflykt eller bara är hemma.

Saflys första hjälpen väska designad för att vara både funktionell och stilren. Med en modern och minimalistisk design passar den in i vilket hem som helst och du behöver inte oroa dig för att den ska se ut som en traditionell, tråkig medicinväska. Istället kan du ha den stående framme i hallen eller i köket som en snygg inredningsdetalj, samtidigt som man har allt man behöver i händelse av en olycka eller skada.

 

Väskan finns i 3 olika färger. Ange morsdag20 i kassan för 20% rabatt.

 

Se alla färger här
3. Lugnande effekt: Att ha en första hjälpen väska till hands kan ha en          lugnande effekt på din mamma och ge henne en känsla av trygghet. Hon kan känna sig mer säker på att hon är förberedd på eventuella nödsituationer och att hon kan hantera dem om de uppstår.

4. En viktig livskunskap: Att ha kunskap om första hjälpen och ha tillgång till en första hjälpen väska är en viktig livskunskap som alla bör ha. Genom att ge din mamma en första hjälpen väska kan du också uppmuntra henne att lära sig mer om första hjälpen och säkerhet.

5. En present som räddar liv: Genom att ha rätt utrustning till hands kan din mamma hjälpa till att förhindra en mindre skada från att bli allvarligare och därmed rädda liv.
Så vad väntar du på?
Överraska mamma på mors dag med en första hjälpen väska från och visa henne hur mycket du bryr dig om hennes hälsa och välbefinnande.
Använd koden morsdag20 för 20% rabatt på ett helt köp.
Till alla produkter

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar