Vår Historia

Allt fler människor väljer numera att ha säkerhetsprodukter i sina hem och det är inte svårt att förstå varför. Oavsett om det handlar om en brandfilt, en första hjälpen väska eller ett komplett hemlarm, så är det en trygghet att veta att man är förberedd om något skulle hända.

Vårt mål med Safly är att skapa säkerhetsprodukter som inte bara är praktiska utan även snygga att ha framme i hemmet. För oss är det viktigt att våra kunder dagligen blir påminda om var deras säkerhetsprodukter finns och att de är lätta att nå i händelse av en nödsituation.

Vi vet själva hur viktigt det är att ha koll på var ens säkerhetsprodukter finns efter en olycka. För oss var det en kväll då vår dotter kom hem med en skada som fick oss att inse att vi inte visste var vår första hjälpen-låda fanns. Den känslan av att inte ha kontroll över sin egen säkerhet var något vi ville förändra och det var så Safly föddes.

Varje gång vi ser att fler människor väljer att ha sina säkerhetsprodukter ståendes framme och att de tar hand om sin egen säkerhet blir vi glada och inspirerade. Tack för att ni hjälper oss att sprida kunskapen om vikten av att ha säkerhetsprodukter i hemmet.