Vår Historia

Varje. Sekund. Räknas.

Det var en kväll då vår dotter kom hem med en skada som fick oss att inse att vi inte visste var vår förbandsväska fanns. Den känslan av att inte ha kontroll över sin egen säkerhet var något vi ville förändra och det var så Safly föddes.

Vi grundade Safly för att ge varje hem den säkerhet och utrustning som behövs när nöden är inne - och vi väljer att göra det med stil.

Du vet hur viktigt det är att ha en första hjälpen väska och brandutrustning hemma men du kanske inte vet att det tyvärr: 

  • Förra året i snitt var 16 bostadsbränder i Sverige - varje dag.
  • I snitt omkom 2 personer - i veckan.

Statistik från år 2022 MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap)

Vi önskar att vi kunde säga att vi ser en trend där antalet bränder i hemmet minskar årligen men det kan vi tyvärr inte säga. Ännu. 

Men som du vet så har många den ‘vanliga’ säkerhetsutrustningen hemma för att motverka bränder och olyckor i hemmet. Men ändå så räcker det inte alltid till för att släcka alla bränder, lindra alla skador och motverka dödsolyckor i krissituationer vilket fick oss på Safly att ställa frågan, varför då? 

Vi har tyvärr inte alla svar på den frågan men en sak vet vi,

Och det är att många inte vet eller har glömt bort exakt vart ens säkerhetsutrustning är där hemma och därmed inte hinner släcka branden eller lindra olyckan i tid när nöden väl är inne.  

Därför gör vi på Safly säkerhetsutrustning som är designade för att vara en del av din inredning.

Så att du alltid har känslan av trygghet och vet vart produkterna finns.

Det är anledningen till att Safly grundades och vårt mål är att få ner de tråkiga siffrorna genom att få dig att agera i tid i situationer där Varje. Sekund. Räknas.