Förbered dig för sommarens äventyr

Nu när våren och sommaren snart är här är det äntligen dags att spendera mer tid utomhus. För mig personligen, så är sommaren min favoritsäsong - jag älskar att vandra i skogen, cykla längs stranden och njuta av grillfester med mina nära och kära. Men, som vi alla vet, med ökad tid utomhus kommer också ökade risker för olyckor. Det är därför jag alltid ser till att ha en första hjälpen väska nära till hands, och jag vill berätta varför du också borde ha det.


Du hittar våra första hjälpen väskor här

Skador från sportaktiviteter:
Jag älskar att cykla och vandra, men det kan också orsaka allt från mindre skrubbsår till allvarliga skador som frakturer. En första hjälpen väska kan hjälpa till att lindra smärta och ge omedelbar hjälp vid skada.
 
Brännskador: Solskador och brännskador kan verkligen sätta käppar i hjulet för en annars rolig dag utomhus. En första hjälpen väska med solskyddskräm och brännskade gel kan lindra smärta och hjälpa till att minska inflammationen.
Insektsbett och stick: Sommaren innebär också ökad förekomst av insekter, såsom myggor, bin och getingar. Insektsbett kan vara riktigt obehagliga och en första hjälpen-väska med insektsmedel och en antihistamin kan hjälpa till att lindra svullnad och klåda.


 
Att ha en första hjälpen väska nära till hands har verkligen varit en livräddare för mig vid flera tillfällen, och jag hoppas att du också ser värdet av att ha en till hands när du spenderar tid utomhus. Vad är dina planer för sommaren? Kommer du att ta med en första hjälpen väska när du är ute på äventyr? Jag skulle gärna höra dina tankar i kommentarerna nedan!
 

 
Spana in våra första hjälpen väskor här  
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar