Nästan var tredje hushåll i Sverige har ingen brandfilt

Hej, 

Idag vill jag prata om en sak som jag tror är viktig för oss alla - säkerheten i våra hem.

Vi har alla hört skräckhistorier om husbränder och hur snabbt det kan sprida sig. Och det är precis därför vi på Safly har gjort det till vårt uppdrag att hjälpa människor att skydda sina hem och sina familjer.


Jag vet att vi alla har varit där - du har sett en brandfilt någonstans i huset, men du har aldrig riktigt tänkt på det. De flesta av oss har förmodligen gömt undan vår brandfilt i en garderob eller i ett förråd, men vi har nu tagit steget och designat dem så att de ser snygga ut och faktiskt ska stå framme!


Men det här handlar inte bara om snygg design. Enligt en undersökning från Sveriges Brandförsvarsförbund har nästan var tredje hushåll i Sverige ingen brandfilt hemma. Det gör mig så ledsen att tänka på alla familjer som inte har det skydd de behöver. Och det är därför jag tror att det är viktigare än någonsin att vi tar det här på allvar och ser till att vi har en brandfilt i våra hem.


Tänk på alla minnen du har i ditt hem - alla foton, alla möbler, alla saker du har samlat på dig under åren. Allt det här kan försvinna på bara några minuter om det skulle börja brinna. Med en brandfilt kan du även ge dig själv och din familj den dyrbara tid som behövs för att evakuera säkert.


Så - låt oss inte vänta tills det är för sent. Låt oss skydda våra hem och våra familjer nu.

Klicka dig in på vår hemsida och se till att du har det skydd du behöver.

 

Stay Safe

 

- Sekina Kling, Grundare av Safly 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar